Invicta aanbieding

Op zoek naar een Invicta aanbieding? Invicta horloges zijn enorm divers in hun assortiment, met meer dan 200 horloges in de complete collectie is er voor ieder wat wils. Invicta, wat onoverwinnelijk betekent in het latijns, staat voor de hoge kwaliteit van hun producten. De modellen lopen uiteen van sportief en trendy horloge, tot hoge kwaliteit Swiss Made uurwerken. Is de complete collectie van meer dan 200 modellen net even te groot, bekijk dan de Invicta heren collectie, of de Invicta dames collectie.

Invicta is Latijns voor onoverwinnelijk. Van oorsprong is het een Zwitsers horlogemerk dat in 1837 is opgericht. De filosofie die ze al jarenlang hebben is het creëren van Zwitserse uurwerken met een prachtig design en betaalbare prijzen. Er zijn ondertussen 20 collecties. Deze variëren van trendy oversized fashion horloges tot horloges voor de actieve sporter. De meeste horloges hebben functies die veel geavanceerder zijn dan het aangeven van alleen maar de tijd en de datum.

Invicta aanbieding! Kies jouw favoriete Invicta horloge op onze website

Bijzondere kleuren combinaties, uiteenlopende stijlen, bij de collectie van Invicta is er voor iedereen wel iets leuks. De goede kwalitatieve materialen die zijn gebruikt geven ieder een andere touch. Leer voor de klassieke look en staal voor de stoere twist. De meeste horloges zijn waterdicht en ze lopen van 5 ATM (zwemmen aan de oppervlakte) tot 20 ATM (duiken tot 40 meter diepte).

Invicta is een merk met fans, waardoor veel mensen ook kiezen om de Invicta horloges te sparen. Om fans hierin tegemoet te komen heeft Invicta iets unieks gemaakt om horloges in te vervoeren of te bewaren. Namelijk verschillende soorten Impact cases. Het leuke aan deze Invicta Impact Cases is dat ze ook gebruikt kunnen worden als flight case. Al staat het natuurlijk het mooiste wanneer u hierin uw hele collectie Invicta horloges opbergt.

Koop uw Invicta horloge bij Watch2Day

Watch2Day staat bekend om haar ruime keuze en beste prijs/kwaliteit verhoudingen. Ook voor Invicta horloges heeft Watch2Day het grootste aanbod tegen de gunstigste prijs in de markt. Alle Invicta horloges worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Heeft u uw favoriete Invicta horloge gevonden? Bestel hem dan direct en uw Invicta horloge wordt gratis naar u verstuurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *